středa 10. ledna 2018

Kabelka Bambulka


To jsem si tak jednou před Vánoci udělala výlet do Olomouce a sešla se  tváří v tvář s Miluškou. Spíše známou jako Irmi. Měla naprosto úžasnou bambulovou kabelku. Moc se mi líbila, jelikož mám ráda neokoukané věci a nejsem moc ráda ve stejnokroji. Toho si v práci užiju až až,
 tak jsem se zeptala Irmi, zda by ji nevadilo, kdybych jí tu Bambulínu okoukala. Irmi je člověk se svatozáří a dostala jsem svolení. Projela jsem domácí zásoby, něco přiobjednala a plán, co budu dělat na Silvestra byl spředen. 





Jelikož jsem chtěla pevné dno, aby to nebyl vak, tak jsem trošku experimentovala, vyztužila jsem koženku decovilem a klíženkou, naděrovala okraj revolvingovými kleštěmi. Přicvakla chrániče dna a dala se do háčkování. Háčkovala jsem dlouhými sloupky, takže dílko přibývalo.
Jeden večer a chvilku před obědem a bylo hotovo.



Nejhorší byly dodělávky. Pěkně přiháčkovat zip. Nadělat bambule, ušít a všít podšívku a vymyslet ucha.



Bambulek jsem nadělala celkem 49, první byla moc velká, tak zdobí čepici. O bambulích se mi i zdálo a taška byla na týden odsunuta k ledu :-).
Ale včera se mi ji zželelo a ušila jsem tedy podšívku s nakládanými kapsami a jednou vypůstkovou na zip. Našla jsem ještě kožená ucha, tak jsem je přinýtovala.





A hurá, dnes jsem ji mohla vyvenčit :-D. Jen  mi nepřeje počasí, začalo pršet. Ale ono se zase vyčasí a bude sluníčko:-)

2 komentáře:

  1. No máš ji krásnější než já :-D Moc hezky jsi si s ní pohrála. Krásný, originální kousek ..... ještě by to chtělo trochu sněhu ...:-*

    OdpovědětVymazat